BADEROMSMONTERING

Mange frykter å ta fatt på baderommet. Noen utsetter oppussingen i det lengste, kanskje til og med for lenge, mens andre lander på lite tilfredsstillende løsninger fordi de krever minimal innsats.

Vi vil gjerne høre hva slags bad du egentlig ønsker deg, og bruker det som utgangspunkt. Badet er viktig i enhver bolig, og vi i Montera har svært bred erfaring med våtromsarbeid. Derfor kobler vi inn rørleggere og andre fagfolk allerede fra start, og avstemmer dermed alle oppgaver som skal løses.

På den måten får du ikke bare en forskriftsmessig og veldokumentert løsning, men du spares også for unødige og fordyrende mellomledd og forsinkelser. Snakk med oss om behovene dine; vi vet hva som skal til!

Hvorfor bruke Montera ved rehabilitering av bad?

  • Du har én kontaktperson
  • Vår rørleggermester er garantist for kvalitet på alle våtromsarbeid
  • Montera garanterer fagmessig utført arbeid i alle ledd
  • Du som kunde får forutsigbarhet og trygghet

Vi hjelper deg fra start til slutt

Skal du rehabilitere ditt bad? Ved å bestille baderomsmontering hos oss hjelper vi deg fra starten til slutten. Det vil si at vi hjelper deg gjennom hele prosjektet. Vi river det gamle badet, koordinerer murer og rørlegger, og monterer alt av møblement og baderomsutstyr. Du vil ha én kontaktperson gjennom hele prosjektet da vi har både elektriker, rørlegger, murer og tømrere.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!