MØBELMONTERING

Vi har alle vært der; store, tunge møbler, gjerne flatpakket, er endelig i hus. Nå gjenstår det bare å få dem satt sammen med millimeterpresisjon og på en måte som gjør at levetiden blir lengst mulig. En stor jobb som kan ta motet fra de fleste!

Vi monterer både i private hjem og næringsbygg

Hjelp til montering hjemme?

For oss er dette en hverdag, og det finnes ingenting vi ikke kan løse. Kanskje haster det å få møblert den nye utleiedelen i kjellerstua, eller sette opp det nye garderobeskapet i gangen. Vi hjelper deg med alt av montering til ditt hjem. Kontakt oss dersom du har noen spørsmål eller ønsker hjelp til montering av møbler.

Montering av møbler til næringsbygg

Vi hjelper ikke bare med montering av møbler til privat hjem, vi hjelper også med montering av møbler til kontor og næringsbygg. Kanskje dere har et behov for å få ferdig kontorinnredningen til de nye medarbeiderne før de kommer på mandag? Eller kanskje det haster å få ferdig møterommet til et viktig møte neste uke? Ingen jobb er for liten eller stor og vi hjelper deg gjerne!

Det er det godt å vite at du bare kan plukke opp telefonen og snakke med oss. Vi kjenner utfordringene, og har både verktøyet og kunnskapen som skal til for å fikse oppgavene raskt og smidig.

Hvorfor bruke Montera ved montering av møbler?

  • Én kontaktperson som koordinerer prosjektet
  • 5 års garanti på utført arbeid
  • Møblene blir montert med presisjon og nøyaktighet
  • Vi er ikke fornøyd før oppdraget er ferdigstilt til riktig tid og avtalt pris
  • Du som kunde får forutsigbarhet og trygghet

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!