OM MONTERA

Montera AS er Norges største monteringsselskap. Vi er en sertifisert servicepartner for IKEA, Elkjøp og Power og har siden 2003 opparbeidet oss god erfaring med montering av møbler og innredning i tillegg til kjøkken. Etter å ha montert over 38.000 kjøkken og 7000 baderom anser Montera AS seg som eksperter på montering. Vi etterstreber å levere kvalitet i alle ledd, og anser ingen jobb som for liten eller stor. Vi er derfor et naturlig valg for både borettslag, næringsbygg og private hjem.

Vi er 110 ansatte fordelt over Tromsø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Hamar, men har muligheter til å påta oss oppdrag i hele landet. Vi har samarbeidsavtale med både rørlegger og elektriker i disse byene og andre steder i landet. Vi har også tømrere som kan hjelpe deg med oppussing og rehabilitering. Vi ordner all koordineringen slik at du kun har ett firma å forholde deg til.

Våtromssertifisert

Vår rørleggermester er garantist for kvalitet og rutiner på alle våtromsarbeider.

Lover og krav

Alle våre kontrakter følger Norsk lov, og vi følger alle pålegg, krav og standarder som et minimum i alle våre leveranser. Vi gir ferdigattest med bildedokumentasjon på de arbeider hvor dette er påkrevd.

Garantier

Hos oss gir vi 5 års garanti på baderom og all annen jobb har vi utfører.

Fagmessig utført

Montera garanterer fagmessig utført arbeid i alle ledd. Både du og vi er fornøyd når oppdraget er ferdigstilt til riktig tid og avtalt pris. Du får alltid en sluttrapport ved overlevering.

Trygge salg

Dersom du skal selge boligen din på et senere tidspunkt har du alt arbeidet vi har utført veldokumentert. Kvitteringer, samsvarserklæringer og attester får du av oss og våre samarbeidspartnere. Dette vil forhøye trygghetsfølelsen hos kjøper og dermed kan det være med på å forhøye prisen du får ved et eventuelt salg.

God prosjektledelse

Montera tilbyr også prosjektledelse i prosjektmarkedet. Prosjektansvarlig hos Montera håndterer alt på det aktuelle prosjektet, og du vil i disse tilfellene få en kontaktperson som koordinerer arbeidet etter avtalt mål. Prosjektledelse kan bestilles på vårt kundesenter som en egen tjeneste.

Forsikring

Dersom det skulle oppstå uhell underveis er alt skikkelig forsikret. Det gjelder både boligen din, arbeidere eller en eventuell tredjepart. Alle våre prosjekter vil automatisk bli forsikret slik at arbeidet kan settes trygt i gang.